USA Technique-Style and Quality-Your friendly familystation

Firewalker Moisturising Foot Cream

Dit product is speciaal ontwikkeld om uw voeten de voeding en verzorging te geven die ze nodig hebben. Kalmeert en verkwikt uw voeten na een lange dag.


Epoch Glacial Marine Mud

Een eenvoudige en natuurlijke manier om een zachte, gladde en strakke huid te krijgen. Dit revitaliserende kleimasker met botanische ingrediënten uit de zee onttrekt vuil en onzuiverheden aan de huid. Bevat minuscule kleideeltjes en laat de huid er fris, gezond en als nieuw uitzien. Geschikt voor alle huidtypen.


Epoch Sole Solution Foot Treatment

Epoch Sole Solution Foot Treatment is een verjongende voetcrème voor mensen die last hebben van een ruwe, droge of gebarsten voethuid. Heeft u chronisch last van droge, gebarsten voethuid en heeft u al allerlei soorten crèmes geprobeerd, maar helpt niets of wordt het probleem alleen maar erger? Bij een hardnekkig probleem zoals dit is hydratatie alleen niet genoeg. U heeft een product nodig dat iets doet aan de onderliggende oorzaak. Epoch Sole Solution Foot Treatment heeft de oplossing voor u, afkomstig uit het regenwoud. Epoch Sole Solution Foot Treatment bevat vermalen pimentbessen (Pimenta dioica) die van oudsher gebruikt worden door de inheemse bevolking van Midden-Amerika om de droge, gebarsten of rode huid op de hielen, tenen en zijkanten van de voeten te verlichten. Epoch Sole Solution hydrateert niet alleen, maar geeft de hielen, tenen en voetzolen weer een gezonde aanblik.


IceDancer

Deze gel - die niet plakt en snel wordt opgenomen - verkoelt en kalmeert vermoeide, pijnlijke benen. Bevat een verfrissende combinatie van paardenkastanje, pepermuntolie en wilde munt. Laat de gel intrekken en uw benen voelen als herboren aan.

Epoch Baobab Body Butter

Voed uw huid met hydraterend sheaboter en de vrucht van de Afrikaanse baobabboom. Deze beproefde etnobotanische ingrediënten bevorderen een gladde, soepele huid die de hele dag voelbaar zacht blijft en helpen de elasticiteit te verbeteren, teneinde uw huid de volgende dag nog zachter te maken

Van iedere verkochte Epoch Baobab Body Butter gaat USD 0,25 naar het Seeds of Hope project in Malawi van de Nu Skin Force for Good Foundation een perfecte manier om zowel voor uw huid als de wereld om u heen te zorgen.

Ga naar de volgende pagina Nu Skin producten: (1), (2), (3), (4)

Ga naar de volgende pagina Nu Skin producten: (1), (2), (3), (4)