USA Technique-Style and Quality-Your friendly familystation

Exfoliant Scrub

voor alle huidtypen

Deze milde scrub heeft een basis van aloë vera, dat het vochtgehalte op peil brengt en houdt. De scrub verwijdert elementen die de poriën verstoppen. Exfoliatie verbetert het vermogen van de huid om vocht vast te houden. Uw huid wordt zacht en stralend, waardoor u er zelf ook stralend uit gaat zien. Fijne lijntjes springen minder in het oog. Bij regelmatig gebruik heeft u minder kans op het krijgen van puistjes, omdat de poriën niet langer verstopt zijn door dode huidcellen.


Face Lift Activator

voor alle huidtypen

Het uit twee componenten bestaande liftende en verstevigende Face Masque voor een stralend uiterlijk.

Een speciale gezichtsbehandeling die ontworpen is om een jeugdig uiterlijk te helpen behouden. Pept de vermoeid ogende huid op, stimuleert en verstevigt de huid tijdelijk en helpt fijne lijntjes en rimpeltjes te reduceren.

WERKING: trekt de huid strak

RESULTAAT: een zichtbaar strakkere, gladdere huid

Uw huid voelt onmiddellijk als herboren aan. Dit is dé manier om een stralend uiterlijk te krijgen! Fijne lijntjes en rimpels worden verzacht. Een echte opkikker voor uw huid!


Tru Face® Essence Ultra

De toekomst is nu ...

Met Ethocyn®, een ingrediënt dat huidveroudering tegengaat en waarvan klinisch is vastgesteld dat het de hoeveelheid elastinevezels in de huid helpt verbeteren. Tru Face® Essence Ultra is de ultieme antiverouderingsbehandeling van vandaag. Nu met CoQ10 voor de bevordering van celenergie voor een jonger ogende huid, vandaag en morgen.


Tru Face® Instant Line Corrector

Tru Face® Instant Line Corrector verzacht gezichtsrimpels en -lijntjes in minder dan tien minuten tijd en geeft u maximaal twaalf uur lang een jongere, gladder ogende huid.

Nu Skin 180°® AHA Facial Peel and Neutralizer

Intensieve anti-ageing behandeling

Verwijder doffe, oude huidcellen in slechts een paar minuten tijd met Nu Skin 180°® AHA Facial Peel and Neutraliser en ontdek hoe glad en jong uw huid eruit kan zien.

Ga naar de volgende pagina Nu Skin producten: (1), (2), (3),(4)

Ga naar de volgende pagina Nu Skin producten: (1), (2), (3),(4)