USA Technique-Style and Quality-Your friendly familystation

Tru Face® Revealing Gel

Ouder worden zonder irritatie.

Veel dingen in het leven zijn vervelend, maar dit hoeft niet op te gaan voor huidveroudering!

Vrije radicalen in de omgeving zorgen ervoor dat de lipiden in onze huid gaan oxideren, waardoor onze huid er vaal en dof gaat uitzien. Ook kan deze omgevingsstress lichte ontstekingen veroorzaken, die kunnen leiden tot grotere poriën.

Als representant van de nieuwe generatie antihuidverouderingsproducten stimuleert Tru Face® Revealing Gel de celvernieuwing teneinde de huidtextuur gelijkmatiger en de poriën kleiner te maken.

Door de mild scrubbende werking worden de platte, doffe en dode huidcellen rond de poriën verwijderd en worden jongere, stevigere cellen zichtbaar.

Tevens hydrateert Tru Face® Revealing Gel uw huid. Gluconolacton bindt water aan de cellen om ze te hydrateren en de jongere, stevigere, gehydrateerde cellen rond de porieopening doen de poriën kleiner lijken.


AgeLOC® Edition Nu Skin Galvanic Spa System™ II

Maak kennis met het ageLOC® Edition Nu Skin Galvanic Spa System™ II:Een programmeerbaar apparaat met gepatenteerde, zichzelf aanpassende stroom en verwisselbare conductors voor het gezicht, de hoofdhuid en het lichaam. Door de grotere, duidelijkere display, intuïtieve functionaliteit en verbeterde ergonomie is dit een gemakkelijke en effectieve spabehandeling die u thuis kunt uitvoeren.

Dankzij de ageLOC® Face Conductor voorziet dit nieuwe apparaat de huid van vijf keer zoveel ageLOC® ingrediënten als het vorige apparaat, indien het gebruikt wordt in combinatie met de Nu Skin Galvanic Spa System™ Facial Gels met ageLOC®.


Nu Skin Galvanic Spa System™ Facial Gels met ageLOC®

Wanneer uw huid er moe en gespannen uitziet, kan een gezichtsbehandeling in een spa uw huid revitaliseren, maar heeft u daar de tijd voor? Dankzij een exclusieve gepatenteerde technologie heeft u thuis een alternatief voor spabehandelingen met het ageLOC® Edition Nu Skin Galvanic Spa System™ II en speciaal samengestelde gezichtsgels. Pre-Treatment Gel helpt onzuiverheden te verwijderen zodat uw poriën kunnen ademen, en bereidt uw huid voor op Treatment Gel. Treatment Gel in de vernieuwde samenstelling levert alle voordelen van de originele gel, maar bevat nu ook ageLOC®, een bedrijfseigen, nieuwe ingrediëntcombinatie die de tekenen van veroudering helpt vertragen bij de bron. Profiteer van zichtbare resultaten en voordelen die tot in de toekomst aanhouden.


Ga naar vorige pagina Nu Skin producten: (1), (2), (3), (4)

Ga naar vorige pagina Nu Skin producten: (1), (2), (3), (4)